Bemutatkoztak a Lokálpatrióták önkormányzati képviselőjelöltjei
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Bemutatkoztak a Lokálpatrióták önkormányzati képviselőjelöltjei

2014. augusztus 15. 16:14:33  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. augusztus 15., péntek – Molnár József, Újszászy József, Hornyánszki János, Schmidt Mária, Reményi János, Szabó Péter, Wahl Jánosné, Kovács Sándor a Lokálpatrióták önkormányzati képviselőjelöltjei, akik ma sajtótájékoztatón mutatkoztak be a Sárgödör téri Fabro Pincében.


A Lokálpatrióták valamennyi egyéni körzetben állítottak jelöltet, mint ahogyan a korábbi helyhatósági választásokon is, többen közülük voltak képviselők, vagy testületi bizottság tagja, tehát rendelkeznek önkormányzati tapasztalatokkal – mondta el a tájékoztatón Szabó Péter képviselő-jelölt, aki egyebek között hangsúlyozta: a lokálpatrióta értékek megtartása mellett a kiszámíthatóságra is szavaznak azok a polgárok, akik mellettük teszi le a voksukat.

A Lokálpatrióták erősítik a civilszférát, a helyi polgári értékeket – fűzte hozzá.

Újságírói kérdésre válaszolva elhangzott, hogy Lokálpatriótáknak nincs polgármester-jelöltje és miután a két ismert jelölt programját még nem ismerik, így egyikük támogatásáról sem született döntés. A Lokálpatrióták programjukat is a későbbiekben alakítják ki.

Arra a kérdésre, hogy Wahl Jánosné, Kiss Tímea a két jelenleg regnáló alpolgármester képviselőjelölti körzetében indul és okoz–e ez számára „álmatlan éjszakákat”, úgy válaszolt, hogy akár „nevető harmadikként is kikerülhet” a megmérettetésből.


A jelöltek számszerinti sorrendben, felfelé, egytől-a nyolcasig a körzetekben: Molnár József tanár, Újszászy József biztonságtechnikai szakember, Hornyánszki János mérnök, Schmidt Mária óvodapedagógus, Reményi János technikus, Szabó Péter tanár, Wahl Jánosné vállalkozó, Kovács Sándor az egyesület elnöke.

Képünkön: a Lokálpatrióták önkormányzati képviselőjelöltjei. +++

x

Paksi Atomerőmű