Gyurcsány beköszönt Paksra
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Gyurcsány beköszönt Paksra

2014. augusztus 15. 13:23:45  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. augusztus 15., péntek - Az MSZP-DK lista bejelentésével bizonyossá vált, hogy Gyurcsány Ferenc katonái is harcba szállnak az önkormányzati választásokon, Pakson – írja pénteki közleményében a Fidesz városi szervezete.


Mint közleményükben írják, bár nagy a titkolózás, nyilvánvaló, hogy olyan polgármester-jelöltet fognak állítani vagy támogatni, aki személyesen is szorosan kötődik Gyurcsány Ferenchez, így próbálnának meg ugyanis keresztbe tenni az atomerőmű bővítésének Pakson, ahogyan azt tették az év elején, amikor ellenezték a bővítésről szóló döntést.

„Mi, paksiak is tudjuk, hogy Gyurcsány és katonái mindenre képesek. Képesek adócsökkentést adóemeléssé változtatni, képesek elvenni a nyugdíjakat és a 13. havi fizetéseket, képesek eladósítani bennünket. Úgy látszik, most ilyesmit terveznek Pakson is” – áll a párt közleményében.  


Mint hangsúlyozzák, „az önkormányzati választásokon ezért a tét nem lesz kevesebb a paksiak számára, minthogy megvédjük magunkat, városunkat, polgárainkat, családjainkat Gyurcsány Ferenc polgármesterjelöltjétől és képviselőjelöltjeitől.”


A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Paksi Szervezete a dokumentumban utal arra, hogy a pártszervezet minden erejével azon lesz, hogy Paksot megőrizze a paksiaknak, és ne hagyja, hogy itt is megtörténhessen, hogy Gyurcsány Ferenc és katonái „hazudjanak reggel, éjjel meg este”, hogy „trükkök százait alkalmazzák”, hogy „böszmeséget” csináljanak felelős kormányzás helyett.


- Most még nagy a titkolózás, de hamarosan le fognak lepleződni azok, akik ebben a veszélyes játszmában a paksiakkal szemben Gyurcsány Ferenc oldalára álltak – áll a dokumentumban. +++

 

x

Paksi Atomerőmű