Süli János bemutatta csapatát
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Süli János bemutatta csapatát

2014. augusztus 07. 13:45:25  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. augusztus 7., csütörtök – Süli János polgármester-jelölt ma délután, sajtótájékoztatón mutatta be azokat az önkormányzati képviselő-jelölteket, akiket munkatársul szeretne az önkormányzati választások után.

A neveket illetően elmondható, hogy szinte nincs a paksi közéletben forgó, ismeretlen név, mint ahogyan az is várható volt, hogy a most regnáló önkormányzat tagjai megtalálhatók lesznek a névsorban.  

Az egyes körzettől a nyolcasig, szám szerint felfelé haladó sorrendben: Girst Ádám atomerőműves nyugdíjas, Magyarné Nagy Edina tanár, dr. Rujder Mária fogorvos, Bagdy László nyugdíjas a KDNP helyi szervezetének elnöke, Bana János mérnök, a paksi atomerőmű balesetelhárítási vezetője, Barnabás István főmérnök, Tell Edit alpolgármester a jelenlegi önkormányzatban, Spiesz József a Mezőőri Szolgálat vezetője.

Süli János újságírók előtt elmondta: olyan önkormányzatot szeretnének, amely elősegíti a város fejlődését, élhető települést szeretnének. Szólt arról is, hogy a leendő testületük támogatja a paksi atomerőmű bővítésének ügyét és szeretnék elérni, hogy az építkezés minél kisebb terhet rójon a városra, annak szociális- és ellátó hálózatára.

Képünkön: a sajtótájékoztatón. 

(Kiss G. Péter felvétele - Paks-Press Fotó.) +++ 

 

x

Paksi Atomerőmű