Atomfutás, Kenyér-, Hal- és Borünnep – sajtótájékoztató
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Atomfutás, Kenyér-, Hal- és Borünnep – sajtótájékoztató

2014. augusztus 06. 11:22:24  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. augusztus 6., szerda – Harmadszor rendezik meg Pakson az Atomfutást, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. támogatásával kiírt versenyen – amely idén is a városban rendezett Kenyér-, Hal- és Borünnep legnagyobb eseménye lesz –, amatőr és profi futók, vállalkozó kedvű baráti társaságok és családok, valamint ismert személyek is részt vesznek és indulásra ösztönzik az érdeklődőket az ország minden szegletéből. Az eseményt szeptember ötödikén, hatodikán tartják.


A futóversenyt bemutató sajtótájékoztatón, dr. Kovács Antal olimpiai- és világbajnok cselgáncsozó, a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója, a verseny fővédnöke, Scheffer István, az Atomfutás megálmodója és főszervezője, Kozmann György világ- és Európa-bajnok kenus, az Atomfutás egyik rutinos sztárindulója, és Tell Edit Paks alpolgármestere ismertették az esemény részleteit.

A szervezők bemutatták a programokat, és újdonságait is. Tizenkét versenyszám lesz - köztük a brutál futást is tartalmazó program is benne van - a biztos résztvevő között ott lesznek olyan visszatérő nagynevű sportolók, mint Kovács Kokó István, az egyik alapító és szervező Kozmann György, de az egyik együttes, az Irie Maffia tagjai is.

A Kenyér-, Hal- és Borünnepre érkező sztárvendégek között – a jó hangulatról, többek között a Beatrice Együttes, Ferenczi György és a Rackajam gondoskodik.


Képünkön: a sajtótájékoztató résztvevői: jobbról, Kozmann György, Kovács Kokó István, dr. Kovács Antal, Tell Edit, Scheffer István és Kéri András énekes. 

(Paks-Press Fotó: Kiss G. Péter.) +++

x

Paksi Atomerőmű