Baleset a hatoson: még akár több órát is eltarthat az útzár

Baleset a hatoson: még akár több órát is eltarthat az útzár

2014. július 28. 18:19:04  nyomtatási kép

(Paks-Press) Paks, 2014. július 28., hétfő - Hárman sérültek meg egy balesetben Paksnál a 6-os úton, teljes útzár van érvényben és a rendőrség 18 órás tájékoztatása szerint akár még több órán keresztül is tarthat.


Kamionnal ütközött egy személyautó a 6-os főúton Dunakömlődnél hétfő délután, a balesetben hárman sérültek meg, egyikük súlyosan. Az utat a mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták - tájékoztatott Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A kamion vezetője az MTI tudósítójának azt mondta, hogy Pécs felé tartott, amikor a szembejövő személygépkocsi többször megpördült. Az ütközést nem tudta elkerülni, a kocsi végigszántotta a kamion bal oldalát.

A sofőr és a szemtanúk azt mondták, a személyautóban ülők közül egy ember kirepült a kocsiból, az út melletti síneken találták meg. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárta. Az autósok az M6-os autópályán kerülhetnek. Az autópálya paksi északi és déli lehajtó közötti szakasza a forgalomkorlátozás idején díjmentesen használható.

Képünkön: a baleset helyszínén.

(Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter.) +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű