Foci: Heffler az új kapitány, szurkolói ankét
Legfrissebb

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

- A legkreatívabb gyerekeket díjazta az MVM

- A Paksi FIDESZ és KDNP összevont ülése

- Biztonságra tervezve

- Atomerőmű- Pandémia 1:0

- Közös vállalatot alapított az MVM Zrt. és a Rusatom Service Rt.

- Paks II.: Magyarország érdeke

- Modern, biztonságos blokkok épülnek Pakson

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Foci: Heffler az új kapitány, szurkolói ankét

2014. július 23. 10:16:47  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. július 23., szerda - Szurkolói ankétot tartott a paksi fociklub kedden este, az érdeklődőket Haraszti Zsolt ügyvezető, Csertői Aurél vezetőedző, és az új csapatkapitány, Heffler Tibor tájékoztatta.

 

Elsőként a keretben történt változásokról, sérültek állapotáról, és a létesítményben történt változásokról kaptak tájékoztatást a szurkolók, Haraszti Zsolttól. A távozók és érkezők névsorát követen elmondta, hogy Fiola Attila hamarosan bevethető lesz, míg Szabó Jánosra hosszú kihagyás vár. Visszatérése jövő év márciusában várható. Arról is szólt, hogy egy új modellt próbálnak kialakítani, ami azt jelenti, hogy tizennyolc profi játékos lesz a keretben, a többi helyet pedig az utánpótlásból kívánják feltölteni, ezzel is elősegítve fiatal, tehetséges játékosok fejlődését, beépülését. Jó hír, hogy a „B” és „C” szektor elől elbonthatták a magas kerítést, így már ezen lelátók alsó soraiból is zavartalanul lehet nézni a mérkőzéseket.

 

Csertői Aurél az elmúlt hetekről, felkészülés tanulságairól beszélt. Hangsúlyozta, hogy az új szezonban is az élvonalbeli tagság megőrzése az elsődleges feladat, de természetesen szeretnék minél előbbre jutni a tabellán. Ehhez szüksége lesz a csapatnak a szurkolók támogatására, és a szezon elején a türelmükre is. Az új játékosok beépítése még tart, és a sérülések is beleszólnak a játékrendszer kialakításába. Mint mondotta, most sem a szép, hanem inkább az eredményes játék lesz a legfontosabb. Arra is törekednek, hogy a szurkolók elégedettek legyenek azzal, amit a pályán látnak majd.

 

Heffler Tibor arról beszélt, hogy milyen megtiszteltetés számára a csatkapitányi poszt. Mint mondta, úgy érzi, meg tud felelni az elvárásoknak, és érez magában annyit, hogy ezt a felelősséget felvállalja. Arról biztosította szurkolókat, hogy a csapat mindent elkövet majd annak érdekében, hogy ne ismétlődjön meg az elmúlt szezon gyengébb produkciója. Szólt arról is, hogy nagyon várják már a rajtot, de tudják, nem lesz könnyű dolguk a Győr ellen. A csapatkapitány annak a reményének adott hangot, hogy a vasárnap esti időpont ellenére sokan kilátogatnak a nyitányra, és szurkolásukkal segítik majd őket egy jó eredmény eléréséhez.


Ezután jöttek a szurkolók kérdései, amire őszinte válaszokat kaptak, és így egy baráti párbeszéd alakult ki a jelenlévők között. Szó eset a szurkolói kártyáról is, annak kiváltásáról.


Az MLSZ döntése értelmében szeptembertől lesz kötelező, addig, de utána is folyamatosan és ingyen kiváltható. Elhangzott, hogy ezt tegye meg mindenki, mert aki rendelkezik szurkolói kártyával, annak a helyszíni jegyvásárlása, akár itthon, akár idegenben, jelentősen felgyorsul. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű