Békés kampányt szeretne Kozmann
Legfrissebb

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

- A legkreatívabb gyerekeket díjazta az MVM

- A Paksi FIDESZ és KDNP összevont ülése

- Biztonságra tervezve

- Atomerőmű- Pandémia 1:0

- Közös vállalatot alapított az MVM Zrt. és a Rusatom Service Rt.

- Paks II.: Magyarország érdeke

- Modern, biztonságos blokkok épülnek Pakson

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Békés kampányt szeretne Kozmann

2014. július 23. 08:31:07  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Budapest/Paks, 2014. július 23., szerda – Kozmann Györgyöt a Fidesz polgármester-jelöltjét kérdezték ma reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról, milyen érzésekkel vág neki az önkormányzati választásoknak.


…A politikai ambíciói már 2010-ben is megvoltak – mondta felvezetőjében Kocsis Éva műsorvezető.

– Igen, az eredmények tükrében nagyon sokan megkerestek, hogy vállaljam el a jelöltséget, nekem akkor volt egy nagyon nagy döntésem, elhatároztam, hogy elindulok ezen az úton és most már másfél éve tudatosan készülök erre a feladatra – mondta válaszában Kozmann György. 

– Kerestem a lehetőséget, hogy a felkészülés során egy komplex közigazgatási programban vehessek részt és arra is, hogy mindazt a jót, amit én a paksiaktól kaptam, valamiféleképpen megszolgálhassam. Tolna és Baranya megye számos vezetőjével dolgoztam együtt, igyekeztem tanulni tőlük. Négy évvel ezelőtt és most is, hasonlók a szándékaim.


- Ha igazak a hírek, eléggé erős ellenfele lesz, az atomerőmű korábbi vezérigazgatója – vetette közbe a műsorvezető. -  Milyen ellenfél politikát alkalmaz, a korábbi versenytapasztalatok alapján, hogyan veszi fel a kesztyűt? – hangzott el a kérdés.


Én a sportból megtanultam, hogy sose azt nézzem, hogy az ellenfélnek mekkora bicepsze van, én azt a programot követem, amit kitűztünk magunk elé, ennek megvalósításán dolgozok, az pedig egy nagyszerű programnak tartom, hogy a paksiakért tehetek valamit. Mi itt Pakson, egy békés kampányt tervezünk.

Aki engem ismer, az tudja, hogy békés felkészülést szeretnék és abban bízok, hogy az országos politika által megismert, vagy az országgyűlési választásokban tapasztalt viharok elkerülnek minket – tette hozzá Kozmann György. 


Az MTI tegnap, késő este kiadott hírében a paksi Fidesz szervezet közleményét idézi, amelyben azt írják: Kozmann György kenust, világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes sportolót jelölik polgármesternek.

 A közlemény szerint a 36 éves Kozmann György aktív sportolóként ötször nyert világbajnokságot, négyszeres Európa-bajnok; megbecsült tagja Paks közéletének, a város díszpolgára, tagja a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi bizottságának.

- A polgári oldal polgármesterjelöltje jó esélyekkel indul az őszi választáson, tekintetbe véve, hogy a városnak eddig is Fidesz-KDNP-s többsége volt a képviselő-testületben, valamint a várost hosszú ideje jobboldali politikus irányította - olvasható a közleményben.
 Kozmann György - a közlemény szerint - a jelöltállításkor azt mondta, "új korszak következik Paks életében. (...) Mondhatnám azt is, hogy mi, paksiak a jövőben egy hajóban fogunk evezni."

A Fidesz paksi szervezetének közleménye kitér arra is, hogy Kozmann György elkötelezett egy XXI. századi modern, európai város megteremtése mellett, így fontosnak tartja az atomerőmű bővítését, amely "évtizedekre újabb lökést adhat a város fejlődésének, a munkahelyek megőrzésének, a családok biztonságos megélhetésének". 

Az önkormányzati választást október 12-ére írta ki Áder János köztársasági elnök. +++


 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű