Világ és olimpiai bajnokok - a gyerekekért
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Világ és olimpiai bajnokok - a gyerekekért

2014. július 16. 16:40:41  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS/Mayer György) Budapest, 2014. július 16., szerda -  Harminc állami gondoskodásban élő gyermeknek adott életre szóló élményt az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a Budapesten zajló Vízilabda Európa-bajnokság idején egy különleges, a Margitszigeten szervezett, egyedülálló, ma délutáni programmal.


A Danubius Health Spa Resort szálloda medencéjében Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány vezetésével együtt játszhattak a gyerekek a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamással, az olimpiai bajnok Kósz Zoltánnal, és a világ- és Európa-bajnok Drávucz Ritával. 

Az MVM, mint a Vízilabda Európa-bajnokság nemzeti főszponzora és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kiemelt támogatója ezzel az eseménnyel a sportszponzorációs és karitatív programjainak erejét igyekezett egyesíteni, így esett a választás a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által rendszeresen támogatott gyermekotthonokban élőkre.


A vidám, játékos és a gyerekek számára bizonyára sokáig emlékezetes vízilabda mérkőzés előtt Felkai György, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója elmondta, hogy az MVM Csoport számára egyszerre fontos a népszerű és sikeres csapatsport, a vízilabda nemzetközi jelentőségű eseményének és a hátrányos helyzetű társadalmi csoportoknak a támogatása.

- Külön öröm, hogy ez a két fontos ügy ma a társaságunk jóvoltából összetalálkozhatott. A világ legtöbb nagyvállalatához hasonlóan az MVM Csoport is vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is. Ez adott hátteret egy olyan naphoz, amely az önfeledt szórakozásról szólt - tette hozzá Felkai György.

A gyerekek napját még emlékezetesebbé tette, hogy az edzés után elmehettek megtekinteni a Magyarország-Hollandia női válogatott, vízilabda mérkőzést. +++
x

Paksi Atomerőmű