Valóra válik-e a vízilabdás lányok álma?
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Valóra válik-e a vízilabdás lányok álma?

2014. július 15. 11:42:20  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Budapest, 2014. július 15., kedd - Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt., a tegnap startoló Vízilabda Európa-bajnokság nemzeti főszponzora különleges ajándékkal lepte meg az első mérkőzése előtt álló női válogatottat. A nemzeti energetikai társaság elkészítette Alfréd, az EB kabalafigurájának óriás változatát, hogy szerencsét hozzon a lányoknak aranyálmaik teljesüléséhez. 

 

​Meglepetés várta a női vízilabda válogatottat az EB-start előtt: Alfréd, az EB kabalafigurája meglátogatta őket edzésükön. Az egy méteres óriáskabala természetesen minden csapattagtól megkapta a puszit, bízva abban, hogy meghozza a lányok szerencséjét és segít az álmukat valóra váltani.

 

Nagyon kedves gesztus, köszönjük szépen az EB nemzeti főszponzorának, az MVM-nek a meglepetést – mondta Takács Orsolya csapatkapitány. - A kemény munka mellett nagy szükségünk lesz a szerencsére, és persze a szurkolók biztatására is. Ma mi mindent megtettünk, hogy Alfréd a mi oldalunkra állítsa a szerencsét is – tette hozzá.


A találkozó után Alfréd két hétre a szurkolói faluba költözött, amely a budapesti Hajós Alfréd Uszoda előtti területen található. Aki tehát közös szerencsehozó fotót készítene a kabalafigurával, megtalálja őt a Margitszigeten, az uszoda bejáratával szemben. Az EB után az energetikai vállalat árverésre bocsátja majd Alfrédot, amelynek bevételét jótékony célra fordítja.


Érdemes az EB kabalafigurájával, Alfréddal készített képeket, szelfiket az MVM hivatalos Facebook oldalára beküldeni, hiszen a legjobb fotókat a férfi és női csapatok által dedikált ajándékokkal díjazza a nemzeti energetikai társaság. +++

x

Paksi Atomerőmű