Itt vannak a paksi Fidesz képviselő-jelöltjei
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Itt vannak a paksi Fidesz képviselő-jelöltjei

2014. július 02. 20:50:37  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS/Sólya Emma) Paks, 2014. július 2., szerda - A Fidesz, paksi helyhatósági képviselő-jelöltjei ma késő délután mutatkoztak be; a média munkatársai három új indulót is megismerhettek, a sajtótájékoztatón jelen volt Kozmann György polgármester-jelölt.


A paksi alapszervezet elnöke, Bordács József ismertette a jelöltállítás menetét, szabályait és határidejét, majd emlékeztetett arra, hogy júniusban már bemutatták Kozmann Györgyöt, aki az előző ciklus kampányában is eredményesen szerepelt.  Mint Bordács József fogalmazott, az egyéni képviselőket jelölésének menete ugyanaz volt, mint a polgármester-jelölésé. A megyei választmányi ülés már megtörtént, itt kifogás nem érkezett a jelöltek személyére, úgyhogy elmondható, hogy a képviselőjelöltek csapata összeállt.

 

Az egyes választókörzetben új jelölt indul, Osztermájer László. A kettes körzet jelöltje már  gyakorlott képviselő Ulbert Sándor, a hármasban Bordács József elnök indul, már négy éves tapasztalattal, a négyes körzetben Kern József, az ötösben Csajági Sándor, aki szintén négy éve képviselő. A hatos körzetben ugyancsak új jelöltet indítanak, Enyedi Csaba személyében, a hetesben a jelenlegi alpolgármester Leber Ferenc a képviselő-jelölt, a nyolcasban, mely a külső településrészeket foglalja magában, szintén új jelölt áll a megmérettetés elé, Forster György személyében.


Fontos tudni, mondta Bordács József, hogy mindannyian a Fidesz paksi szervezetének tagjai, de Ulbert Sándor személyével a KDNP is képviselteti magát a csapatban.

Aktív kampányra készülnek, amit már a nyáron el kívánnak elkezdeni. A legnagyobb kampányrendezvények szeptemberre esnek, valószínűleg.


Fokozatos munkavégzésben gondolkodnak, egyre komolyabb rendezvényekkel. Úgy szeretnének elérkezni az októberi választáshoz, hogy elérjék: a paksiak többsége a Fidesz polgármester- és egyéni jelöltjét támogassa majd. +++

x

Paksi Atomerőmű