Kormánytisztviselői Nap
Legfrissebb

- Összefoglaló, 2021. április 14.

- Horváth Zoltán közleménye

- Érettségi, 2021

- Tanulmányi ösztöndíj: első lépés a Paks II.-höz

- A Fidesz-KDNP képviselői csoportjának közleménye

- Összefoglaló, 2021. április 13.

- Összefoglaló, 2021. április 12.

- Összefoglaló, 2021. április 9.

- Összefoglaló, 2021. április 8.

- Összefoglaló, 2021. április 7.

- Összefoglaló, 2021. április 6.

- Összefoglaló, 2021. április 1.

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport

Kormánytisztviselői Nap

2014. július 01. 08:55:58  nyomtatási kép
PAKS-PRESS/MTI 2014. július 1., kedd – BOGYISZLÓ -  Kormánytisztviselői napot tartanak ma, a Bogyiszlón, köszöntőt mond Tóth Ferenc kormánymegbízott, és Tóth István Bogyiszló Polgármestere. 
A résztvevők Csoportos Tájház látogatáson vesznek részt Streer Tamásnéval, a Bogyiszlói Hagyományőrző egyesület elnökével, de lesz más programok mellett horgász-, főző-, és más ügyességi versenyek is. 

Ma, a Semmelweis-napon zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, továbbá a közszolgálati tisztviselők napján szünetel az ügyfélfogadás a kormányhivatalok és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain.

A Semmelweis-napon, az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napján ügyeleti rend van az egészségügyi ellátásban, így a háziorvosi és a kórházi ellátásban is - tájékoztatott korábban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. 
A mentők teljes kapacitással dolgoznak.

A legtöbb településen a gyógyszerellátást szintén ügyeleti rend szerint biztosítják. A Hálózati Gyógyszertárak Szövetségének tájékoztatása szerint a tagvállalati gyógyszertárak is zárva tartanak, így a vásárlók az ügyeletes gyógyszertárak mellett azok-ban a patikákban juthatnak hozzá gyógyszereikhez, amelyek rendkívüli munkavég-zés keretében vállalták a folyamatos gyógyszerellátást. Ilyenek például a bevásárló-központokban lévő gyógyszertárak.

Az egészségügyi államtitkárság kezdeményezésére 2011 óta munkaszüneti nap július elseje, Semmelweis Ignác születésnapja az egészségügyi és az egészségügy-ben dolgozók számára.

A köztisztviselők napját 1997-ben tartották meg először, és 2001-től munkaszüneti nap; az egyes hivatalok maguk dönthettek arról, hogy részleges vagy teljes munka-szünetet, illetve ügyeletet tartanak-e. 
2011 óta július elseje a kormánytisztviselők napja is. +++

        

x

Paksi Atomerőmű