Már négyes fokozatúra emelték a paksi tűzesetet
Legfrissebb

- A Paks II. projekt lehetőség a magyar vállalkozásoknak

- Pakson a bennmaradás a cél

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Már négyes fokozatúra emelték a paksi tűzesetet

2014. június 13. 19:17:08  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. június 13., péntek – A Bocskai utcában most már a paksi, szekszárdi, dunaújvárosi és solti tűzoltók mellett a bonyhádiak és a sárbogárdiak is - összesen harmincnyolcan - dolgoznak a lángok megfékezésén. A tűzoltás vezetését a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vette át – közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője.


Boros Brigitta tájékoztatása szerint a tűzesetben egy lakó füstmérgezést szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A társasházban öt lakás, egy üzlethelyiség és egy kisállatrendelő található. Tizenegy lakót rokonoknál helyeztek el. Az értékek mentése folyamatos, elszállításukról és őrzésükről gondoskodnak. A szakemberek a tető lebontása mellett döntöttek.  


A szóvivő azt is elmondta, hogy a megyei főügyeletre 15:15-kor érkezett a jelzés, hogy a Bocskai utcában található sorház frissen szigetelt tetőszerkezete kapott lángra. A lakók a tűz oltását megkezdték, de nem tudták megfékezni a lángokat.

A tűzhöz a paksi, solti és dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak nagy erőkkel, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínen van.

  

Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű