A lokálpatrióták összefogást javasolnak a polgármester-választásra
Legfrissebb

- A Paks II. projekt lehetőség a magyar vállalkozásoknak

- Pakson a bennmaradás a cél

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


A lokálpatrióták összefogást javasolnak a polgármester-választásra

2014. június 12. 16:36:16  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. június 12., csütörtök – A civilszervezetek nagyobb szerep-vállalásának lehetőségét reméli a paksi Lokálpatrióták Egyesülete az őszi önkormányzati választásokon, minden körzetben állít képviselő-jelöltet és amennyiben egy választási összefogásra a Fidesz szervezettel lehetőség nyílik, úgy a kormányzópárt helyi szervezetével kész együttműködni a polgármester-jelölt eredményes szereplése érdekében – mondta el a szervezet vezetője csütörtök délután tartott sajtótájékoztatóján.


Kovács Sándor szavai szerint a szervezet újabb tagokkal bővült a szervezetnek 25 tagja van, az elmúlt négy év során, a nem politikai pártok közül a legerősebbnek bizonyult. Az egyesületet választási kudarcok érték, ennek ellenére nem tett le a civil szféra iránti elkötelezettségéről.

Mindezek ismeretében kezdi meg Lokálpatrióták Egyesülete az önkormányzati választásokra való felkészülést – fogalmazott az elnök. – A jelöltek minden egyes körzetben ott lesznek, jobbító szándékkal szeretnének javítani az önkormányzat elkövetett hibáin, mi nem hallgatunk el semmit – fogalmazott Kovács Sándor -, jóllehet az ügyekbe való beleszólásra önkormányzati képviselőként lehetőségem vagy befolyásom nem volt igazán – tette hozzá.


Ami egy lehetséges összefogást illeti a helyi Fidesz szervezettel, Kovács Sándor utalt arra, hogy a jelenlegi helyzetben kialakult Süli János kontra Kozmann György vetélkedésben a Fidesz egyelőre nincs abszolút győztes pozícióban, de az eredményes együttműködés javíthat az esélyeken. - Amennyiben nem lesz összefogás az egyesület saját polgármester-jelöltet állít – mondta Kovács Sándor, aki bízik abban, hogy rövidesen megkezdődhetnek az ezzel kapcsolatos tárgyalások a két szervezet között.


Képünkön: a sajtótájékoztatón. (Balról-jobbra: Hornyánszki János, Kovács Sándor és Szabó Péter.).

Fotó: PAKS-PRESS/Kiss G. Péter. 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű