Aradszki András lesz a NFM energiaügyekért felelős államtitkára
Legfrissebb

- A Paks II. projekt lehetőség a magyar vállalkozásoknak

- Pakson a bennmaradás a cél

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Aradszki András lesz a NFM energiaügyekért felelős államtitkára

2014. június 11. 09:35:19  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. június 11., szerda – Hét államtitkár kinevezését javasolja a Miniszterelnökségre Orbán Viktor kormányfő - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Köztük van Potápi Árpád János bonyhádi polgármester. 2014. július 15-től Aradszki András lesz az energiaügyekért felelős új államtitkár. 

A Miniszterelnökségre – mások mellett Németh Lászlóné volt nemzeti fejlesztési miniszter, továbbá a bonyhádi polgármester, országgyűlési képviselő Potápi Árpád János államtitkári kinevezését javasolja Orbán Viktor kormányfő Áder János köztársasági elnöknek.


Aradszki András KDNP-s képviselő veszi át Kovács Pál helyét az NFM energiaügyi államtitkári székében - jelentette a Napi Gazdaság. 

Aradszki számára a lap szerint nem lesz ismeretlen ez a terület, hiszen 1988 óta a Mol jogtanácsosaként is tevékenykedett és ezt az állását csak idén április 30-án adta fel a parlament honlapján megtalálható önéletrajza szerint. A képviselő 2010 óta ül a parlamentben a Fidesz-KDNP frakciójának tagjaként, az idei választáson pedig újabb négy évre meghosszabbították a mandátumát. (MTI, Fotó: internet). +++

 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű