Kozmann György a Fidesz polgármester-jelöltje
Legfrissebb

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

- Nuclear Security Index

- Bemutatkozott Paks új főépítésze

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Kozmann György a Fidesz polgármester-jelöltje

2014. június 10. 22:38:07  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. június 10., kedd - A Fidesz paksi alapszervezete a ma este megtartott polgármester jelölő közgyűlésen Kozmann Györgyöt választotta a tisztségre.

 

A jelölt a tagság nyolcvanszázalékos bizalmát élvezi – tájékoztatta a Paks-Press Hírügynökséget Bordács József az alapszervezet elnöke. Szavai szerint a rendszerváltás óta ez az első alkalom, hogy a szervezetnek saját jelöltje van, aki egyben a szervezet tagja is. Az önkormányzati egyeztető választási bizottság elé így kerülhet majd Kozmann György neve és nincsenek kétségeim afelől, hogy mindnyájuk bizalmát élvezi – tette hozzá az elnök. Megerősítette, hogy az alapszervezet jelöltje fiatal, tettre kész, országosan is elismert és ismert ember, az elmúlt időszakban nagymértékben járult hozzá a fidesz helyi szervezetének sikereihez. Ahhoz, hogy polgármesterként is eredményes legyen, szükség van elsősorban a választói bizalomra, egy jó képviselő testületre is – ez utóbbi esetben is a közgyűlés hoz majd döntést, nyolc fidesz jelölt ügyében is.


- Kell majd az őszi választásokhoz jó program és jó kampány is – folytatta Bordács József -, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Tudomásul vettük Süli János bejelentését, hogy megméretteti magát polgármester-jelöltként, de a mi jelöltünk mégiscsak Kozmann György, akit a helyi és az országos Fidesz vezetés egyaránt támogat.


Kozmann György a ma esti választás után kérdésre válaszolva elmondta, hogy a Fidesz szervezetben annak a néhány embernek is szeretné elnyerni a bizalmát, aki elbizonytalanodott Süli János bejelentése nyomán. 

– Szeretném, ha egységes lenne a szervezet, mert nagy feladatok előtt áll a város, mindenkire szükség van. Én Paks város szülötte vagyok, az elkötelezettségem egyértelmű. Sokat kaptam innen, erkölcsi és anyagi támogatást, Paks várostól díszpolgárságot is kaptam. Van mit megszolgálnom, ha lehetőséget kapok rá – mondta Kozmann György.


Utalt arra is, hogy a politikai támogatás nagy erőt jelent számára és lehetőséget Paksnak is.


Kozmann Györgyöt kissé váratlanul érte Süli János mostanra időzített bejelentése. Azt mondta – sportnyelven -, elstartoltunk. A mezőny széles, lehetnek még indulók. A célvonal messze van – fűzte hozzá.  

 

Fotó: PAKS-PRESS/ Kiss G. Péter. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű