Süli János: indulok a polgármester választáson
Legfrissebb

- A Paks II. projekt lehetőség a magyar vállalkozásoknak

- Pakson a bennmaradás a cél

- Szeptember 1-jén hagyományosan indulhat az iskola

- Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál

- Megújul a Paks – Németkér - Cece összekötő út

- Vállalkozói Információs Pont

- Megalakult a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács

- Nyári előadások

- Kötélpálya

- Csúcshűtőkkel óvják a Duna élővilágát

- Rendkívüli képviselő-testületi ülés

- Tartalékos kiképzés

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Süli János: indulok a polgármester választáson

2014. június 10. 15:28:09  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) PAKS, 2014. június 10., kedd – Süli János a paksi atomerőmű korábbi vezérigazgatója ma rövid sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az őszi önkormányzati választásokon indul a polgármesteri székért.

 

- Elérkezettnek találom az időt, hogy színt valljak: a korábbi javaslatok ellenére két hónapig vártam ezzel a bejelentéssel - fogalmazott ma kora délután újságírók előtt Süli János. Szavai szerint „már nincs mire várni”, a családot volt a legnehezebb meggyőzni, de ezen is már túl vagyunk – mondotta. Kérdésre válaszolva elmondta: a jelölőszervezet, a kereszténydemokrata néppárt (KDNP) és a Néppárt támogatja, valamint reményei szerint sok paksi polgár is.

Süli János kitért arra is, hogy a jelenlegi, két hónapja javaslatot tevő Hajdú János polgármesterrel már sokéves, folyamatos munkakapcsolata van, sokan gondoltak rá, mint leendő polgármesterre, de mint hangsúlyozta, „az ördöggel is hajlandó vagyok együttműködni és mindazokkal, akik a város érdekében tesznek”.


- A választásokon becsülettel szeretnék versenyezni, úgy, hogy ez a további munkát majd ne befolyásolja – jelentette ki. Hozzátette, a pártpolitikában nem jelöl ki hangsúlyokat. - Nem a Fidesz jelöltje ellen indulok, dolgozni szeretnék mindenkivel a város fejlődéséért – mondotta Süli János. +++

 

Fotó: PAKS-PRESS/ Kiss G. Péter. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű