Az MVM lett a vízilabda EB legnagyobb nemzeti szponzora
Legfrissebb

- Átadták a felújított gyermekorvosi rendelőt

- Paks II: létesítési engedély

- Képviselő testületi ülés

- Indulnak az Erzsébet Napközis Táborok

- Gerjen a fejlődés útjára lépett

- Pályázatok szőlő- és bortermelőknek

- Betegszállító autók a kórháznak

- Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja

- Termelés a következő év elejétől

- Az együttműködésről és az élhető városról

- Az atomenergia tiszta és kiszámítható

- Feltételekkel látogatható az idősotthon

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Az MVM lett a vízilabda EB legnagyobb nemzeti szponzora

2014. május 28. 18:13:12  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) – Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött szerződés keretében a legnagyobb nemzeti szponzorként járul hozzá a budapesti vízilabda Európa-bajnokság megrendezéséhez. A nemzeti energetikai társaságcsoport büszke arra, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb sportjának kiemelt eseményének pártfogója lehet.


Ötven nappal Magyarország egyik legnagyobb idei sporteseménye előtt Felkai György, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs igazgatója és Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség és a szervezőbizottság társelnöke ünnepélyes keretek közt írták alá azt a megállapodást, amellyel a nemzeti energetikai társaság lett a budapesti Vízilabda Európa-bajnokság legnagyobb nemzeti szponzora.


- Az MVM Csoport segíti a magyar sikereket, éppen ezért is álltunk hazánk egyik legnépszerűbb sportágának egyik legfontosabb eseménye, a vízilabda Európa-bajnokság mellé. A társaságcsoport évek óta a sportélet, főként a nemzeti, illetve nemzetközi jelentőségű események, csapatok kiemelt szponzora, hogy ezzel növelje a társadalom sport és egészségtudatos életmód iránti elkötelezettségét. Megtisztelő számunkra, hogy a kontinens egyik legnagyobb múltú, idén ismét Budapesten megvalósuló bajnokságának szponzorai lehetünk, ezzel is hozzájárulva hazánk és a társaságcsoport hírnevének további erősítéséhez - mondta Felkai György, az MVM Csoport kommunikációs igazgatója.

Az MVM az Európa-bajnokság legnagyobb nemzeti szponzoraként járulhat hozzá a magyarok kiemelkedő teljesítményéhez, hogy mind a női, mind a férfi csapat további jó eredményekkel öregbíthesse a magyar sportot, példaképet állítva minden sportszerető elé, különös tekintettel a fiatalokra.


A vízilabda Európa-bajnokságot 2014. július 14. és 27. között rendezik meg Budapesten, a Margit-szigeti Hajós Alfréd uszodában. Az Európa-bajnokságon a férfi mezőny 12 országa méri össze erejét. Az A-csoportban a világbajnok Magyarország az olimpiai bajnok Horvátországgal és az Európa-bajnoki címvédő Szerbiával is összecsap. A női bajnokságon 8 ország kiválóságai küzdenek meg az elsőségért. +++

Forrás: MVM.hu. 

http://www.mvm.hu/hu/hirek/SitePages/newsDetails.aspx?NewsID=462


 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű