Hírek Kíráról - újabb jótékonysági gálaműsort tartanak
Legfrissebb

- Átadták a felújított gyermekorvosi rendelőt

- Paks II: létesítési engedély

- Képviselő testületi ülés

- Indulnak az Erzsébet Napközis Táborok

- Gerjen a fejlődés útjára lépett

- Pályázatok szőlő- és bortermelőknek

- Betegszállító autók a kórháznak

- Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja

- Termelés a következő év elejétől

- Az együttműködésről és az élhető városról

- Az atomenergia tiszta és kiszámítható

- Feltételekkel látogatható az idősotthon

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Hírek Kíráról - újabb jótékonysági gálaműsort tartanak

2014. május 28. 08:58:18  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. május 27., kedd – Uladisev Kíra felgyógyulásáért, a betegellátás és a várható műtét költségeihez való újabb felajánlásként ismét jótékonysági gálaműsort szerveznek június 3-án, 18 órakor kedden a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében. 

Az eddigi szervezés szerint fellépnek a Csámpai Country  Road Club, Sünizene, Csillagshow, Cheerleading, de még másokat is várnak. A bevételt Kíra szívműtétjére ajánlják fel.


Mint az többen is láthatták, Kíra nem volt ott a tegnapi ASE - Sopron elődöntő harmadik, záró mérkőzésén, a megszokott helyén, a lelátón. Mint ismeretes, Kíra nagy rajongója paksi kosárlabdázóknak. Távolmaradását nagyon fájlalta, de tegnapi napját is az orvosoknál töltötte. Újabb fejlemény, hogy a kislánynál diagnózist váltottak az orvosok és reményeik szerint ez most már megalapozottan helytálló. Ennek ismeretében kerül majd sor a műtétre, de azt most még nem tudják, hogy, ez hol lesz és mikor.

Kíra műtétjére eddig a felajánlásokból több mint 1,5 millió forint gyűlt össze. Az újabb jótékonysági akciótól további bevételt remélnek, amely jelentős mértékben segítheti a minőséget jelentő, sikeres beavatkozást. +++ 

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű