Személyi kérdések a képviselőtestület előtt
Legfrissebb

- Dunakömlődi kerékpárút – műszaki átadás

- Önkormányzati választások 2019.

- Süli János: Paks maradjon az együttműködés városa

- Heringes Anita összefoglalója

- Megújul a Kömlődi utca

- Folyamatosan bővül a Paks II. projekt tájékoztatási eszköztára

- Az aradi vértanúk emléknapja

- PDE megoldási javaslat Paks orvos hiányának csökkentésére

- Új játszóeszközöket kapnak a paksi óvódások

- Befogadta a Paks II. Zrt. az új blokkok műszaki terveit

- Állásbörzén is vár munkavállalókat az MVM Csoport

- Kósa Lajos: fejlődhet város és a térség

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Személyi kérdések a képviselőtestület előtt

2014. május 22. 10:43:10  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. május 22., csütörtök - A városi képviselő-testület tegnap megtartott ülésén több díj odaítélésről is döntöttek a képviselők. Két iskola esetében igazgatói kinevezésekről szóló javaslatot fogalmaztak meg. 


A Gyermekeinkért díjat Horváthné Szabó Juliannának, a Paksi Vak Bottyán Gimnázium tanárának és Sztakó Imrének, az I. István Szakképző Iskola pedagógusának ítélték. A Pongrácz Sándorról elnevezett, az egészségügyben dolgozókat elismerő kitüntetést idén Papp Katalin védőnő kapta. A Paks Város Sportjáért kitüntetésben Záborszki Zoltánt, a Paksi SE shotokan karate szakosztályának vezetőjét részesítették. - A Deák Ferencről elnevezett, a közigazgatásban dolgozók elismerésére alapított díjat Bachmann Józsefné kapta - írja a paks.hu. internetes portál.


A testület tegnap döntött az igazgatói pályázatokra tehető javaslatokról is. Ennek alapján az önkormányzat a Vak Bottyán Gimnázium élére C. Szabóné Kocsiczki Ilonát, míg a Paksi Bezerédj Általános Iskola és Kollégium intézményvezetői tisztére Kovácsné Pál Krisztinát javasolja. Mint ismeretes, a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 83. § (3) és (4) bekezdése értelmében a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ kikéri az intézményvezetői megbízás előtt a működtető önkormányzat véleményét. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű