Személyi kérdések a képviselőtestület előtt
Legfrissebb

- Képviselő-testületi ülés – személyi döntések

- Képviselő-testületi ülés – közmeghallgatás

- Karácsonyi ajándék nyugdíjasoknak

- A tavasz végére kinyithat a bölcsőde

- Szívesen jótékonykodnak a Paks II. munkavállalói

- Megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

- Az Európai Unió kiáll az atomenergia mellett

- Karácsonyi cipősdoboz adománygyűjtés

- A gázvezetékek javítására várnak a Táncsics utcában

- Huszonkét családnak nincs fűtése a Táncsics utcában

- Negyven éves az Atomerőmű Sportegyesület

- Épületgépész Nap, a Paks II. Projekt jegyében

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Személyi kérdések a képviselőtestület előtt

2014. május 22. 10:43:10  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014. május 22., csütörtök - A városi képviselő-testület tegnap megtartott ülésén több díj odaítélésről is döntöttek a képviselők. Két iskola esetében igazgatói kinevezésekről szóló javaslatot fogalmaztak meg. 


A Gyermekeinkért díjat Horváthné Szabó Juliannának, a Paksi Vak Bottyán Gimnázium tanárának és Sztakó Imrének, az I. István Szakképző Iskola pedagógusának ítélték. A Pongrácz Sándorról elnevezett, az egészségügyben dolgozókat elismerő kitüntetést idén Papp Katalin védőnő kapta. A Paks Város Sportjáért kitüntetésben Záborszki Zoltánt, a Paksi SE shotokan karate szakosztályának vezetőjét részesítették. - A Deák Ferencről elnevezett, a közigazgatásban dolgozók elismerésére alapított díjat Bachmann Józsefné kapta - írja a paks.hu. internetes portál.


A testület tegnap döntött az igazgatói pályázatokra tehető javaslatokról is. Ennek alapján az önkormányzat a Vak Bottyán Gimnázium élére C. Szabóné Kocsiczki Ilonát, míg a Paksi Bezerédj Általános Iskola és Kollégium intézményvezetői tisztére Kovácsné Pál Krisztinát javasolja. Mint ismeretes, a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 83. § (3) és (4) bekezdése értelmében a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ kikéri az intézményvezetői megbízás előtt a működtető önkormányzat véleményét. +++


FACEBOOK

Paksi Atomerőmű