Álom-osztálykirándulást érhet a múzeumi fotó
Legfrissebb

- Átadták a felújított gyermekorvosi rendelőt

- Paks II: létesítési engedély

- Képviselő testületi ülés

- Indulnak az Erzsébet Napközis Táborok

- Gerjen a fejlődés útjára lépett

- Pályázatok szőlő- és bortermelőknek

- Betegszállító autók a kórháznak

- Megnyitott a PIP Nonprofit KFT Információs Központja

- Termelés a következő év elejétől

- Az együttműködésről és az élhető városról

- Az atomenergia tiszta és kiszámítható

- Feltételekkel látogatható az idősotthon

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Álom-osztálykirándulást érhet a múzeumi fotó

2014. május 19. 21:43:26  nyomtatási kép

(PAKS-PRESS) Paks, 2014, május 19., hétfő - Felejthetetlen osztálykirándulást nyerhetnek a Mozaik Múzeumtúra fotópályázatán induló középiskolai osztályok. Az „Éjszaka a múzeumban” című kiírására 2014. május 12-től június 10-ig jelentkezhetnek a 9-13. évfolyamos diákok egy múzeum előtt, vagy annak belső terében készült osztályképpel.

 

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Atomenergetikai Múzeuma – mint Mozaik Múzeumtúra-állomás – ideális helyszín a játékba lépéshez. Érdemes eljönni hozzánk, kattogjanak a fényképező-gépek, hiszen a nyeremény egy igazi álom-osztálykirándulás a június 21-én meg-rendezendő Múzeumok Éjszakáján, ahova Hajós Andrással és egy Ikarus 630 Cabrióval érkezhet a győztes osztály.

 

Idén februárban indult útjára Magyarország eddigi legnagyobb, 300 hazai múzeum és kiállítóhely részvételével megvalósuló múzeumnépszerűsítő kampánya, a Mozaik Múzeumtúra. A nagyszabású program többek között matricagyűjtő játékkal, ajándéktárgyakkal, Facebook-kampánnyal és egy ingyenesen letölthető mobil applikáció segítségével igyekszik ráirányítani a fiatalabb korosztály figyelmét a hazai kiállítóhelyek tárlataira, valamint az intézmények színes programkínálatára.

Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet koordinálásával megvalósuló Mozaik Múzeum-túra program 2014. május 12-től egy újabb különleges elemmel bővül: a szervezők Éjszaka a múzeumban címmel fotópályázatot hirdetnek. A pályázatra 9-13. évfolyamos középiskolai osztályok jelentkezését várják. A pályázó osztályoknak nincs más dolguk, mint egy közös (legalább 10 fős) osztályképet készíteni valamelyik, a Mozaik Múzeumtúrában részt vevő intézmény előtt vagy annak belső terében és az elkészült fotót feltölteni azt a pályázat honlapjára.


A múzeumban vagy a múzeum előtt készült osztályképekre 2014. június 10. éjfélig, a Facebookon gyűjthetik a lájkokat a pályázók. A pályázattal kapcsolatos további információ, a részletes szabályzat és a regisztrációs felület a www.mozaikmuzeumtura.hu/osztalykep oldalon érhető el.  


Képünk: egy fizikaóra, "kedvcsinálónak".

Kiss G. Péter felvétele - Paks-Press Fotó. +++
FACEBOOK

Paksi Atomerőmű