Hajdú János nem kíván tovább polgármester lenni
Legfrissebb

- JETA: pályázati felhivás

- Gazdaság-energetika-oktatás: MVM-NKE

- Nemzetiségi diákoknak adtak át ösztöndíjat Gyönkön

- Egy kis esti fizika – dr. Kovács Antallal Pécsen

- Süli János: az új paksi blokkokra szükség van

- Újabb fontos engedélykérelmet nyújtott be a Paks II. Zrt.

- GMF Közgyűlés és Szeminárium

- Elkezdődött a Paks körüli utak felújítása

- Testületi ülés

- Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.

- Ideje nagyon komolyan venni a járványt

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Hajdú János nem kíván tovább polgármester lenni

2014. április 14. 17:16:07  nyomtatási kép

(Paks-Press) - Süli Jánost tartaná a legalkalmasabb embernek a város élére ősztől – erről Hajdú János polgármester, a TelePaks "Közélet közelről" című magazinjának felvételén beszélt. Szavai szerint felkészült, a vezetésben tapasztalt iparági szakembernek tartja az atomerőmű egykori vezérigazgatóját, akit szívesen ajánl a jelölőszervezetek figyelmébe.


Hajdú János a Paksi Hírnöknek adott januári interjújában már jelezte, hogy nem kíván újra elindulni a polgármesteri székért. Akkor így fogalmazott: - Szeretném befolyásolni a választás eredményét. Nem az én személyem a fontos. A mindenkori tét annál sokkal nagyobb. Paksnak tapasztalt, kiszámítható vezetőre van szüksége.

- A városvezetés nem a tanulás, meg a kísérletezés terepe - fűzte hozzá.


Megtisztelő számára, hogy Hajdú János alkalmasnak tartaná egy ilyen pozícióra, fogalmazott a Hírnök megkeresésére Süli János, aki senkinek sem adott még egyértelmű választ.

 – Van még idő meditálni – fűzte hozzá annak kapcsán, hogy időben, még jóval a választások előtt történt Hajdú János bejelentése.

 

Egyelőre még a helyi pártszervezetek vezetői sem nyilatkoztak arról, kit látnának szívesen a polgármesteri székben az őszi önkormányzati választások után. Hajdú János szavai ugyanakkor egyértelműen utalnak arra, hogy 2014 őszén új polgármestere lehet Paksnak.


Bordács József a Fidesz paksi szervezetének elnöke ugyanakkor azt mondta, hogy a polgármester jelölésére az országgyűlési választások után térnek vissza. Bordács József szerint a helyi pártszervezetnél a májusi jelölő közgyűlés után nevezik meg, kit indítanak a polgármester választáson, Hajdú János bejelentését pedig a jelenlegi polgármester "magánvéleményének" tekinti. +++

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű