Segítsünk együtt Kírának!
Legfrissebb

- JETA: pályázati felhivás

- Gazdaság-energetika-oktatás: MVM-NKE

- Nemzetiségi diákoknak adtak át ösztöndíjat Gyönkön

- Egy kis esti fizika – dr. Kovács Antallal Pécsen

- Süli János: az új paksi blokkokra szükség van

- Újabb fontos engedélykérelmet nyújtott be a Paks II. Zrt.

- GMF Közgyűlés és Szeminárium

- Elkezdődött a Paks körüli utak felújítása

- Testületi ülés

- Meghirdette idei tanulmányi ösztöndíjprogramját a Paks II. Zrt.

- Ideje nagyon komolyan venni a járványt

- Októberben indul a Paks II. Zrt. új karrierportálja

Atomenergia
Paks
Közélet
Kultúra
Sport


Segítsünk együtt Kírának!

2014. április 07. 16:03:50  nyomtatási kép

PAKS-PRESS 2014. április 7., hétfő – PAKS 

AZ ASE KOSÁRLABDA SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYE

Csapatunk a Kecskemét elleni mérkőzés jegybevételének felajánlásával szeretné segíteni Uladisev Kíra gyógyulását, ezért kérünk minden szimpatizánst, hogy látogasson ki a csarnokba a szerdán 18.00-kor kezdődő összecsapásra! Az akcióban az Atomic Boys Szurkolói Egyesület is részt vesz, ők egy gyűjtőurnát helyeznek el a bejáratnál. Legyünk minél többen, hogy segíthessünk!


A 12 éves Uladisev Kíra óriási kosárlabda szurkoló, fiatal kora ellenére szinte minden meccsen ott van, hogy szurkoljon az ASE sikeréért. Sajnos nem csak kedvencei, de ő is folyamatos harcban áll: a kislány eddig hét műtéten esett át, szívproblémái miatt. Most lehetősége nyílott egy minden eddiginél komolyabb, németországi beavatkozásra, azonban ennek komoly anyagi vonzata van.


Ezért az Atomerőmű SE és az Atomic Boys Szurkolói Egyesület összefogott, hogy együtt segítsen Kíra számára a beavatkozás költségének minél nagyobb részét összegyűjteni. A klub a szerdai, KTE-Duna Aszfalt elleni mérkőzés jegybevételét ajánlja fel Kírának, az Atomic Boys Szurkolói Egyesület pedig egy gyűjtőurnát helyez el a bejáratnál, amelybe mindenki bedobhatja adományát, amivel támogatni szeretné őt. Ezzel a bérleteseknek is lehetősége nyílik arra, hogy segítsenek!


Ezúton szeretnénk megkérni az összes ASE szimpatizánst, és mindenkit, aki úgy érzi, hogy segíteni szeretne, hogy jöjjön el szerdán és vegyen részt az akcióban, hogy együtt járulhassunk hozzá Kíra gyógyulásához!
 

ASE Kosárlabda szakosztály +++


Képünkön: Kíra, az ASE kosarasaival. Balról-jobbra: Körtélyesi Gergely, Kovács Ákos, Uladisev Kíra, Kerpel-Fronius Balázs.
Kiss G. Péter felvétele - Paks-Press Fotó.

FACEBOOK

Paksi Atomerőmű